Our company

Добре дошли на официалната страница на Katarzyna Estate!


Вече повече от 10 години в Katarzyna Estate създаваме вина, в които влагаме много желание и любов. Именно затова марките в нашето портфолио са образец със своите безспорни качества и поставят България в нова светлина на световната винена карта.

News
On Focus
BIO WINE KATARZYNA
Merlot & Syrah

Плътен червен цвят с виолетови оттенъци. Концентриран и хармоничен аромат на зрели червени плодове -слива и вишна, подправки, фини нюанси на ванилия и класен френски дъб. Вкусово виното съчетаваобем, финес, закръглени танини, сочност и изразен вкусов аромат. Изцяло натуралния характер на виното се допълва от дългия и запомнящ се финал.

MAVRUD
Mavrud

Mavrud – чисто сортово вино, е новият бранд на Катаржина Естейт. Традиция, запечатана в елегантна бутилка и поднесена с много любов и емоция към вас, нашите клиенти и приятели.

Наситен червен цвят виолетови нюанси. Ароматът на виното е съчетание на червени и черни плодове, подправки и френски дъб. Виното е с невероятна елегантност и баланс. Виното се съчетава много добре с риба или гъши дроб, пикантни ястия, сирена или червени меса.

CONTEMPLATIONS
Merlot & Malbec

Наситен рубинено червен цвят. Експлозивен аромат на зрели горски плодове и леко загатната дървесина. Сочно и сладко вино, с приятен плодов вкусов аромат, добре балансирано, с елегантен и запомнящ се финал. 

 
Katarzyna © 2013
Website development by Website development by