Клуб
Katarzyna Premium club
13 Юни 2013 г.

Скъпи приятели, 


Katarzyna Premium Club е израз на нашата благодарност и признание към вас за доверието, което ни гласувате. 


За нас грижите за добрия вкус на всички наши клиенти са професионално задължение и призвание. Вие, клиентите и приятели на Katarzyna Estate, сте специални и искаме да ви дадем още малко внимание, още капка от вдъхновението си. 


Клубна карта Katarzyna Premium притежават само частни клиенти, които споделят и ценят нашите идеали за виното и предлагането му. Всеки от тях получава следните преференциални условия:


1. Специални цени на любимите ви вина и нови продукти. 
2. Лично обслужване – нашите време и внимание са на ваше разположение за да направите най-добрия избор. Всеки притежател на клубна карта ще работи с личен представител на Katarzyna Estate
3. Доставка - всичко, което желаете ще бъде своевременно и грижливо доставено на посочен от Вас адрес.
4. Премиум продукти на Katarzyna Estate, които не се предлагат на пазара и са създадени за специалните ни клиенти. Чудесен подарък за близките и приятелите Ви. 
5. Лимитирани серии на любимите Ви вина – познатото най-високо качество с уникален дизайн. Звездите на всяка колекция. 
6. Вина с персонализирани етикети, които нашите дизайнери ще изработят съобразно вашите желания, изисквания, специални поводи  и най-високите стандарти на Katarzyna Estate. 
7. Покани за всички събития на Katarzyna Estate – гала вечери, партита, дегустации, изложби и много други. За нас ще бъде удоволствие да бъдете наши гости. 
8. Ежегодно посещение на избата за 4 човека. Ще отворим вратите на Katarzyna Estate за Вас, ще ви покажем къде започва всичко, къде създаваме най-добрите вина и за да се насладите пълноценно на гостоприемството ни ще направим дегустация на вина специално за вас. 
9. Празнични подаръци – не бихме си позволили да Ви липсваме в специалните дни и като истински добри приятели подаръците са от нас. 
10. Актуална информация и новини – ще Ви уведомяваме за всичко ново и интересно, което се случва около Kataryna Estate

 

Членството в клуб Katarzyna Premium се подновява всяка календарна година. За целта е необходимо всеки притежател на клубна карта през изминалата година да е купил продукти на Katarzyna Estate (чрез личния си представител) на стойност над 3000 лева. Нов член се приема по предложение на настоящ такъв на Katarzyna Premium club.

 

Продължавайте да цените труда, усилията и желанието ни да ви предлагаме най—доброто. За всичко останало ще се погрижим ние. 


Благодарим Ви!

 

Katarzyna © 2013
Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт