Новини
Катаржина Естейт посрещна делегация от OIV по стар български обичай с питка и мед
02 Юни 2017 г.

Посещението е част от програмата за визита на водещи български изби в рамките на 40-тия Световен конгрес по Лозарство и винарство и 15-тата Генерална асамблея на Международната организация по лозата и виното. 
Тримата технолози на избата Свилен и Иван Кисьови и Мирослав Гинев прeдставиха на делегатите от най-престижната винена асоциация OIV избата, процеса на производство и отлежаване на вината, след което винените специалисти дегустираха седем вина на Катаржина Естейт.
Мишел Бурки, генерален делегат на AUIV и Никола Голдшмид, директор на програмата Магистър на науките на OIV благодариха на Цветелина Николова, управляващ директор на Катаржина, за топлото гостоприемство и изразиха открито отличните си впечатления от вината на Катаржина, които не спират да славят България с големи награди от най-престижни винени конкурси.
За целия екип на Катаржина Естейт е огромна чест посещението на делегатите от OIV, защото България заема все по челно място в производството на качествени вина и става все по забележима на световната винена карта.

Katarzyna © 2013
Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт