Новини
Шести голф турнир за купата на Катаржина Естейт
03 Юни 2017 г.

Близо 40 голфъра се състезаваха за специалните вина на Катаржина Естейт, по време на шестия голф турнир, организиран в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Преди старта на турнира, всички участници бяха приветствани от Асен Десподски, търговски директор на Катаржина, който напомни на всички, че „виното върви ръка за ръка с голфа, а всяка изпита чаша спомага за по-добри удари”, след което им пожела успешна и приятна игра.
Голф участниците имаха възможността да опитат вината от серията CHEVAL DE KATRZYNA, които поддържаха настроението на ниво, въпреки лошите метеорологични условия. За разлика от предходните години, форматът на турнира за 2017 бе индивидуален Стейбълфорд, с допълнение от трите традиционни специални награди – „Най-дълъг удар”, „Най-близо до флага” и награда за „Най-близо до бутилката на Катаржина” – награда, обявявана само по време на турнирите на Катаржина Естейт. Победителите в двете дивизии спечелиха специално изработени за турнира бутилки, а спечелилите специални награди получиха магнум бутилка Le Rose от Катаржина Естейт.
Стамен Стамов – бранд мениджър на Катаржина Естейт, направи презентация на вината, които присъстващите имаха удоволствието да опитат. С добре подготвената си презентация г-н Стамов успя още повече да заинтригува голфърите и техните придружители, като още един път им показа защо Катаржина е лидер в производството на вина в България.
След награждаването голфърите и техните гости се насладиха на коктейл в Клубната сграда на Пирин Голф и Кънтри Клуб, в компанията на едни от най-добрите вина на Катаржина, сред които новите им БИО вина – BIO ROSE Cabernet Franc и BIO WINE Merlot & Syrah 2015, както и най-новите вина в портфолиото на избата – Hirondelle Sauvignon Blanc 2016 и Pivert Chardonnay 2016.

Katarzyna © 2013
Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт