Новини
Katarzyna Reserve 2012 с висока оценка от Робърт Паркър
05 Юли 2017 г.

Българското вино Katarzyna Reserve 2012 получи висока оценка за пореден път от най-експертния сайт за оценка на вина в света Wine Advocate на Робърт Паркър. То бе оценено с 91 точки и попада в графата „изключителни вина“ в рейтинг системата на най-обективния винен критик. Това е поредното постижение за екипа на Катаржина Естейт.
„Вината на Katarzyna Estate поддържат постоянно високо качество и започнаха да променят начина, по който хората гледат на България”, коментира наскоро Марк Скуайърс. 
Наричат Паркър “гуру на винения маркетинг“, защото неговата система за оценка е най-уважавана и наистина успява да лидер на мнение за качествата на дегустираните от него вина. Известен е с извънредната си критичност в оценката, кактоя и за това, че е по-склонен да подценява, отколкото да възхвалява качествата на дегустираните от него вина.
В годините бранда Katarzyna Reserve e високо оценен от Wine Advocate. Най-висока оценка за българско вино до 2014г. даде топ-критикът на вина Робърт Пакър за Katarzyna Reserve 2008-2009., а предната година Katarzyna Reserve 2007 получава престижните 90т. Вината се дегустират от Марк Скуайърс, отговарящ за Португалия, Гърция, Израел, Ливан, България и други страни от балканския регион и Европа.

Katarzyna © 2013
Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт