Новини
Contemplations – изкуство в бутилка вино
23 Октомври 2017 г.

Единствената серия с концептуални етикети в България на винения бранд Contemplations, за пореден път събра на елегатно арт събитие ценителите на добрия вкус. В изложбена зала 2.0, на едно от най-романтичните места в София – Малките пет кьошета, бяха изложени във формата на картини етикетите на един от най-успешните брандове на Катаржина Естейт. За да изрази особения си сентимент към изкуството, Катаржина Естейт осъществи оригиналната си идея да обедини визията на един от етикетите, носещ имато Фонограф с красотата на боди арт изкуството. Той беше пресъздаден от младата и талантлива Мишел  Вълчева - художник и боди-арт артист.

Избрахме картината на етикета “Фонограф“ като израз на новаторството, въображението, таланта и страстта, които влагаме във всичко, което правим.сподели с гостите на събитието Цветелина Николова, управляващ директор на избата. Така тя акцентира върху факта, че Катаржина Естейт винаги е била свързана с изкуството. И именно то е една от основните движещи сили за създаването на прекрасните вина на избата.

Топлата октомврийска вечер и арт атмосферата събраха много приятели, партньори и ценители на качествените вина на Катаржина Естейт. Между гостите се открои шоуменът Ники Кънчев, бизнесменът и политик Владимир Каролев и др. Те с интерес и удоволствие дегустираха новата реколта червени вина на избата, био вина  и вина носители на високи отличия от най-големите винарски конкурси – Cheval, Contemplations, La Bella, Katarzyna Mavrud,  Bio Red Wine, 10th Harvest, Encore Syrah, Question Mark и др. Гурме кетъринга удовлетвори изискванията на най-претенциозните гости, като им предложи еленски бут, прошуто, три вкуса сирене гауда, домашни гризини и бонбони шоколадов трюфел.

Концепцията на бранда Contemplations

Contemplations е единствената серия вина в България с концептуални етикети, уникални за всяко едно издание. Всяка година Катаржина Естейт излиза на пазара с 4 вина от серията, за всяко от които се изработват по 6 различни етикета - колкото е съдържанието на един кашон с вино. Всеки етикет има различна визия и разказва интересна история понякога в рими, друг път в проза. Така виното се превръща в приятен събеседник, безкрайна възможност да се наслаждаваш не само на прекрасен вкус, но и  изключителен етикет.

Етикетите са с интересна история във времето, като до момента са създанени над 200. Всеки един от етикетите е своеобразен шедьовър с оригинална идея на презентация на различни теми. Уникалната концепция на бранда са 6-те  бутилки вино в един кашон с различни етикети, но подчинени на една тема. Независимо дали съдържат елементи на  изобразителното изкуство, литературата, науката, фолклора и др. 

Katarzyna © 2013
Изработка на уеб сайт Изработка на уеб сайт