НАЧАЛО / ПОРТФОЛИО ВИНА / Katarzyna Brand
КАТАРЖИНА ЕСТЕЙТ

Katarzyna Brand

/Posted by:

Katarzyna Гроздова Ракия Chardonnay

Category:

Характеризира се с искрящ, бистър и прозрачен цвят. Носът разкрива деликатен букет от бели цветя и приятен гроздов аромат типичен за сорта Chardonnay. Вкусът е мек, сочен и приятен.

Сортов състав: Шардоне – 100%
Алкохолно съдържание: 40.00% vol

/Posted by:

Katarzyna Chardonnay

Category:

Интензивен жълто-зелен цвят. Концентриран и хармоничен аромат на тропически плодове, ядки и препечен хляб. Балансиран и елегантен вкус, характеризиращ се с умерена свежест. Вкусовият аромат кореспондира напълно с ароматния профил. Финалът на виното оставя дълготраен послевкус.

Сортов състав: Шардоне 100%
Алкохолно съдържание: 13.50% vol

Температура на консумация: 12⁰-14⁰ C
Може да отлежава в бутилка до: 2025 г.

/Posted by:

Katarzyna Rubin

Category:

Наситен пурпурен цвят с виолетови нюанси. Изразен аромат, комбиниращ подправкови нюанси, зрели червени и горски плодове и елегантен френски дъб. Обемно тяло с кадифена мекота. Дълъг и запомнящ се послевкус. Съчетава се отлично с червени меса, сирена и пикантни ястия.

Сортов състав: Рубин – 100%
Алкохолно съдържание: 14.50% vol

Температура на консумация: 18º-20º С
Може да отлежава в бутилка до 15 г.

/Posted by:

Katarzyna Mavrud

Category:

Наситен червен цвят с виолетови нюанси. Ароматът на виното е плетеница от червени и черни плодове, подправки и благороден френски дъб. Вкусово виното е сочно, умерено и с невероятна елегантност и баланс. Вкусовият аромат кореспондира напълно с ароматния профил. Финала на виното е фин и дълготраен. Виното отлежава 10 месеца във френски дъбови бъчви, 40% от които са нови. Виното се съчетава много добре с риба или гъши дроб, пикантни ястия, сирена или червени меса.

Сортов състав: Мавруд – 100%
Алкохолно съдържание: 14.50% vol

Температура на консумация: 18º-20º С
Може да отлежава в бутилка до: 2030 г.