РЕСТОРАНТ ENCORE - КУЛИНРНИ ИЗКУШЕНИЯ ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС

Все повече клиенти търсят различни и интересни дестинации, главно водени от желанието да изживеят нови неща и търсейки комбинация от висококачествена храна, вино, добро обслужване, природа и индивидуална красота. В ресторант Encore ще откриете магията на вкусовете, съчетани с изискани вина на избата, носители на множество награди от най-реномираните световни винени конкурси.
Една от основните ни цели e да вдъхновим гостите ни, чрез качеството на нашата кухня и да покажем различни кулинарни култури. Вярваме, че виното и кулинарията вървят ръка за ръка, затова виното и храната ще са едни от основните компоненти в менюто. То ще предлага най-добрата комбинация от местни и международни изискани ястия.

„Насладете се на вкусни творения, родени от креативност и оригиналност.“

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПАЛИТРА ОТ ВКУСОВЕ

Ресторантът ни разкрива за вас необятна гледка, която ще ви потопи в море от лозя. Тук е идеалното гурме убежище за тези, които обичат вкусната храна, търсещи домашно приготвени изкушения и сладки кулинарни творения. Отдайте се на удоволствието да опитате храна, приготвена с най-добрите продукти от нашата градина, отгледани с любов и отношение . Шеф готвачът ни съчетава пресните и сезонни зеленчуци в изкусни ястия. 

Ще превърнем нашия ресторант в целогодишна кулинарна дестинация, където на фона на емблематичните гледки към лозовите масиви ще погалите сетивата си по най-фин начин.

Нашата философия

ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ

Нашите опитни домакини, сервитьори и сомелиери са завършени професионалисти, готови да гарантират, че всяка нужда е посрещната с внимателно обслужване и отлични препоръки

СЕЗОННО МЕНЮ

Продуктите, с които нашите Шеф готвачи създават своето уникално вкусно меню , се отглеждат специално за ресторант ENCORE Сезонните плодове и зеленчуци от нашата градина ще красят чиниите на всеки един гост в хотела ни.

СОБСТВЕНА ГРАДИНА

Имението разполага със собствени градини с плодове и зеленчуци. Така пътят на свежите продукти от градините до масата е кратък, а ястията приготвени с тях отговарят на най-високите изисквания за свежест и неповторим вкус

ЕКИП ВОДЕН ОТ СТРАСТТА

Лицата на кухнята в ресторант Encore

В изисканото меню на ресторант Encore са вложили много страст, екип от млади и ентусиазирани готвачи, които са не само талантливи, но притежавт и богат опит. 

Философията на екипа е съсредоточена върху едно сетивно изживяване, което съчетава отлично балансирани вкусове с вълнуващо представяне.

МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ

Акцент в менюто на ресторант Encore са рецептите, които съчетават традициите и модерната кулинария. Очакват ви интересни интерпретации на български ястия, поднесени по различен начин. Създаваме баланс между автентичност и въображение и творим авторска кухня, която носи духа на миналото с нова визия.

НА ОТКРИТО

Разкошната тераса на ресторанта е обгърната от невероятна гледка към лозята, избата и хълмовете на планината. Обстановката е чудесна за спокоен обяд или за приказни летни вечери под открито небе, изпълнени с много смях и споделени мигове.

ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ В УЕДИНЕНИЕ

Уединената ни зала за хранене и дегустация на вино, предлага перфектната обстановка за частни вечери, семейни тържества или бизнес срещи. Насладете се на специално меню съобразенo изцяло с вашия повод и споделете личните си моменти в уединена атмосфера!

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ ЛИМИТИРАНИ ВИНА

Енотеката на ресторанта разполага с впечатляваща колекция от лимитирани серии вина предназначена само за гостите на хотела. Освен да се насладите на нашите вече познати и обичани брандове, сега ще имате възможността да дегустирате изключителни вина, които съхраняваме в „тунела” на избата. Предлагаме ви уникална възможност да опитате редки реколти, които ще превърнат вашето преживяване в незабравимо изживяване. Вкусете изтънчеността, богатството на ароматите и неповторимия характер на всяка бутилка, която открива скрити съкровища и разкрива нови вълшебни светове.

Previous slide
Next slide

ЛОБИ БАР

Едно от най-чаровните кътчета в хотела е лоби бара, където сме подбрали селекция от първокласни напитки, авторски коктейли и малки хапки. Приятната атмосфера се допълва от релаксираща музика и топлия огън на камината.

ГУРМЕ В ЛОЗЯТА

На кулинарни изкушения и хубаво вино, може да се отдадете и сред природата. Ще подготвим за вас пикник в лозята или вкусен обяд, а вие трябва само да изберете компанията и да се насладите на момента.

РАБОТНО ВРЕМЕ И КОНТАКТИ:

РЕСТОРАНТ ENCORE:

Всеки ден от 11:00 до 23:00ч

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДРЕС КОД:
Елегантно

ГРАДИНА :

Всеки ден от 11:00 до 23:00ч

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДРЕС КОД:
Ежедневно

ЗАЛА PRIVE:

Всеки ден от 11:00 до 23:00ч

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДРЕС КОД:
Елегантно

ЛОБИ БАР:

Всеки ден от 11:00 до 01:00ч

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДРЕС КОД:
Ежедневно

За резервации: телефон: 037 999 019 или мейл: reservation@katarzyna.bg