WELLNESS ЦЕНТЪР

Пътешествието на сетивата ви започва в зоната на нашия Уелнес център. Изключителните ни терапевти ще се погрижат да се отпуснете и да се почувствате специални от първия до последния момент. Отдайте се на различни ритуали за лице и тяло, за които използваме козметика на професионалната марка Merreh. Продуктите са разработени от гроздови екстракти, умело съчетани с масла и други полезни за кожата натурални съставки.
От всички помещения за терапия се открива изглед към красивата ни градина, а едно от най-привлекателните места за релакс е слънчевата зона на инфинити басейна.

„Поглези сетивата си и отпусни тялото и душата си.“

ОАЗИС ЗА ДУШАТА И ТЯЛОТО

Ще ви предоставим зона за релакс, където любителите на уелнес изживяванията ще могат да се отдадат на спокойствие и пълна почивка. Слънчевите лъчи деликатно озаряват мястото през големите френски прозорци, а тиха и приятна музика ще ви накара да се опуснете изцяло. За да направим часовете прекарани в уединение още по-притяни, сме подготвили меню с тонизиращи и свежи напитки и селекция от висококачествени чайове.

МАСАЖИ

Разполагаме с две масажни помещения, които са идеалното място да се откъснете от ежедневието. Оставите се в ръцете на нашите масажисти и подобрете благосъстоянието на тялото и ума си.

ТЕРАПИИ

Възползвайте се от опита на нашите терапевти, за да превърнете престоя си в истински ренесанс. Открийте нашата селекция от процедури за лице и тяло, както и нашите козметични процедури за едно незабравимо уелнес изживяване.

ПАКЕТИ

Специалните пакети комбинират цялостна грижа и ще ви донесат истинска наслада. Погрижете се за всяка част от тялото и се почувствайте истински релаксирани и заредени

Merreh

Merreh е козметика, която съчетава изтънчени аромати с изключителни текстури, създадена изцяло на база гроздови екстракити и натурални продукти от природата. С релаксиращите, освежаващи и подмладяващи масажни терапии, вдъхновени от изключителния ефект на гроздето, ще се разделите със стреса от ежедневието и ще попаднете под магията на приятни емоции.

Нека времето да спре

Може да се отпуснете в релакс зоната, сауната, парната баня или хамама и да се потопите в света на спокойствието, докато ви обгръща усещането за безвремие. Специалната ни селекция чайове, поднесени с ритулна церемония, ще затвърдят цялостно ви изживяване!

БУТИКОВ ФИТНЕС

Освободете напрежението, тренирайки в бутиковия ни фитнес. Залата е оборудвана с иновативните уреди на NOHRD изработени от естествени материали и много подходящо съчетани, така че да допълват цялостния интериор. Гледката, която се разкрива по време на тренировка ще ви донесе лекота и спокойствие.
Спортът е здраве, здравето е живот, а животът е хубав.

Залата е отворена за вас от 8:00 до 21:00 часа

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

ЗАКРИТ БАСЕЙН И ДЖАКУЗИ

Закритият отопляем басейн с дължина 25 метра и бълбукащото джакузи са окъпани в светлина и предоставят великолепна гледка към залязващото слънце на запад.

Previous slide
Next slide

ВЪНШЕН ИНФИНИТИ БАСЕЙН

Гледката от външния инфинити басейн е с успокояващи зелени цветове и открива необятен хоризонт.

РАБОТНО ВРЕМЕ И КОНТАКТИ:WELLNES ЦЕНТЪР:

Всеки ден от 09:00 до 20:00чФИТНЕС :

Всеки ден от 08:00 до 20:00чИНФИНИТИ БАСЕЙН

Всеки ден от 09:00 до 20:00ч