“La Maison de KATARZYNA” wine & tapas е най-новата винена емоция в сърцето на София

“La Maison de KATARZYNA” wine & tapas е новият дом на KATARZYNA ESTATE в центъра на столицата и има за цел да стане предпочитана локация за всеки, който обича хубавото вино, поднесено в уютна атмосфера с подходяща комбинация от вкусни тапаси. Можете да ги намерите на бул.“Патриарх Евтимий 86“, всеки ден от 11:00 до 22:00ч.

Имате възможност да купите за вкъщи или да поръчате на място от разнообразната селекция вина. “La Maison de KATARZYNA” wine & tapas е място, където ще откриете целия асортимент на KATARZYNA ESTATE, а също така да закупите и други интересни продукти, които са лимитирани и се предлагат само там.
“La Maison de KATARZYNA” wine & tapas е подходящо място както за бизнес срещи, среща с приятели в свободното време, както и след работа. Можете да поръчате не само чаша вино, но и да изберете подходящо допълнение към него от менюто – вкусни тапаси, които включват разнообразни сетове от подбрани италиански и испански маслини, сушени домати, листа от каперси, селектирани вносни сирена. Любителите на месните деликатеси могат да дегустират интересен подбор от висококачествени колбаси като няколко вида хамон от иберийско прасе. То е известно с хранителната си диета и специфичен начин на отглеждане и генетика, които правят качествата на месото да превъзхожда това на всички останали свински породи. Разнообразието от тапаси включва също превъзходна селекция салчичон, чоризо, ломо, пастърма и шунка. Българско присъствие бележи пъстърмата, произведена в село Стъргел – неустоим месен деликатес от 100 % говеждо месо от породата „Black Angus“, произведено във ферма „Ангус“.
За любителите на леките тапаси “La Maison de KATARZYNA” wine & tapas се е погрижила с разнообразни сетове гурме брускети с разнообразен вкус.
Освен това гостите могат да се насладят и на интересни коктейли, специална селекция чайове, японска матча, превъзходно кафе и други висококачествени продукти, които отговарят на утвърдения стандарт, който имат и вината на KATARZYNA ESTATE.
От “La Maison de KATARZYNA” wine & tapas са се погрижили и за детайлите. Можете да изберете и красива опаковка за да превърнете виното в чудесен подарък. За любителите на качественото вино от “La Maison de KATARZYNA” wine & tapas са подготвили календар с тематични дегустации и интересни събития. Всеки месец ви очакват нови интересни предложения на подбрани деликатеси и вкусни изкушения.

Сподели: