Previous slide
Next slide

ДОБРЕ ДОШЛИ В КЪщАТА НА KATARZYNA ESTATE

Lа Maison De Katarzyna – wine & tapas е нашето малко кътче в сърцето на София, в което сме събрали цялата магия на Katarzyna Estate. Тук ще ви посрещнем с усмивка, а вие може да пазарувате за вкъщи или да се насладите на уютната атмосфера и градски шик, наслаждавайки се на любимото си вино в комбинация с вкусни тапаси.

Всичко започва от виното, насладете се на найдоброто от Katarzyna Estate

Previous slide
Next slide

ТАПАС МЕНЮ

В стилна и приятна обстановка ви каним на чаша вино и вкусни тапаси. Виненият лист включва всички вина на избата, а менюто предлага чудесни съчетания от вкусни апетайзери и селекция от най-добрите френски, испанки и италиански колбаси и сирена.

МАГАЗИН

Светът на Katarzyna Estate ви очаква в нашия магазин. Тук със сигурност ще откриете следващото си любимо вино и задължително трябва да ни посетите. Нашите специалисти ще ви разкажат всичко за избата и тероара, и ще ви представят всеки бранд. Заедно ще изберете най-подходящото вино за вас, а за специален повод ще ви предложим подаръчни кошници, кутии и стилни опаковки. Селекция лимитирани серии и реколти, ще впечатлят и най-големите ценители. В La Maison de Katarzyna, ще откриете още различни деликатеси и натурални продукти, а всеки месец ви очакват и тематични специални предложения.
Previous slide
Next slide

Всеки гост е наш приятел и заедно създаваме спомени

Работно време: 11:00 – 23:00
Понеделник – Неделя

София, бул. П. Евтимий 86
Виж на картата